Spuitwerk

Bij traditioneel rollen of schilderen met een blokwitter ontstaan vaak banen, aanzetten, strepen of andere vervelende structuren. Airless spuiten is de manier om dit te voorkomen. Eerst wordt alles vakkundig afgeplakt, daarna wordt er met speciale apparatuur snel en vakkundig gespoten. Airless spuiten zorgt voor een regelmatige structuur en laagdikte, met een prachtig eindresultaat tot gevolg. In een paar dagen kunnen wij uw hele huis spuiten.

Airless spuiten geeft een regelmatige structuur en laagdikte waardoor u geen vervelende aanzetten, strepen of andere vervelende structuren krijgt. Mede met het vakkundige afplakken gaat dit enorm snel.
Strak spuitwerk is dus de perfecte afwerking voor nieuw stukadoorswerk. Maar ook uw spackplafond of spachtelputz wanden zijn door onze methode zeer mooi in afwerking.

Nieuwbouwwoningen worden meestal “behangklaar” opgeleverd, behangklaar betekent nog niet schilder/latex klaar!
Wij adviseren u om een stukadoor een zogenaamde filmlaag aan te laten brengen. Mocht u op zoek zijn naar een goede stukadoor, wij werken samen met erkende stukadoorsbedrijven.

Wij strijken altijd voor met een voorstrijkmiddel, die alle zuiging opheft waardoor een perfecte hechting ontstaat.

LAK SPUITEN
Voor het spuiten van kozijnen  deuren en trappen beschikt VDV schilderwerken over de nieuwste spuittechniek apparatuur in combinatie met de speciaal ontwikkelde Sikkens Easy Spray verven op waterbasis. Met dit systeem kunnen wij een laagdikte aanbrengen van 200mu, terwijl er op de traditionele manier met de kwast maar 70mu wordt aangebracht. Zo kan bijvoorbeeld van zwart naar wit in één behandeling dekkend gespoten worden.
Voordelen Aircoat spuitechniek in combinatie met Sikkens Easy Spray

* Grote laagdikte lak spuiten  = altijd dekkend
* Minder druk = rustiger spuiten, mooier resultaat.
* Nevel-arm spuitwerk.
* Zijdeglans en hoogglans mogelijk
* Kostenbesparend voor zowel de kleinere opdrachten, maar zeker voor de grotere opdrachten,
waar meestal veel repeterend werk is, wat uiteraard dan zeer aantrekkelijk is.